vastuullisesti kohti parempaa kannattavuutta

Tuotannon tehostaminen ja toimitusketjun hallinta

Yli 300 projektissa olemme yhdessä asiakkaan kanssa kehittäneet
konkreettisia ja innovatiivisia logistiikan ja tuotannon tehostamisen ratkaisuja,
joilla on saavutettu merkittäviä kustannussäästöjä.

PlaNet Logistics on tuotannon ja toimitusketjun kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Asiakkaamme

PlaNet Logistics on tuotannon ja toimitusketjun kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme painottuvat toimialoille, joilla nopea toimitusrytmi ja taito johtaa toimitusketjua ovat elinehtoja. Asiakkaidemme keskeisimpiä haasteita ovat kannattavuuden ja toimitusvarmuuden jatkuva parantaminen alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Kokemuksemme

Meillä on jo 25 vuoden ja 300 projektin menestyksekäs kokemus erilaisista toimeksiannoista. Asiakkaita meillä on tällä hetkellä yli 15 maassa.

Tavoitteemme

  • Parannamme asiakkaan kannattavuutta
  • Siirrämme osaamisemme asiakkaalle
  • Innostamme ja sitoutamme asiakkaan jatkuvaan muutokseen
  • Sovellamme kokemuksemme ja työkalujamme asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi

PlaNet Logisticsin laaja-alainen osaaminen kattaa sekä ulko- että sisälogistiikan End-to-end toimitusketjun.

Ratkaisumme kattavat toimitusketjun strategisen ja taktisen tason. Olemme menestyksekkäästi auttaneet asiakkaitamme huipputehokkaan tuotanto- ja jakeluverkoston kehittämisessä ja toimenpiteiden jalkautuksessa. Edesautamme onnistunutta muutosta toteuttamalla monimutkaisia verkoston optimointeja ja yritysjärjestelyjä sekä tehostamme yksittäisten laitosten ja operaatioiden toimintaa. Lisäksi palveluihimme kuuluu toimitusketjun visuaalisen ja interaktiivisen johtamisen prosessien kehittäminen.

Toimitusketjun nopeuden, riskienhallinnan ja ketteryyden tärkeys on vain entisestään korostunut viime vuosien odottamattomien markkinamuutosten ja vastuullisten ilmastotavoitteiden takia. Viime vuosina olemme olleet mukana useissa mielenkiintoisissa verkkokaupan logistiikan sekä globaalien verkostojen kehittämishankkeissa. Toimintatapaamme lukeutuu keskeisesti ajankohtaisten kehitysteemojen ideointi ja jatkokehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Missiomme on konkretisoida asiakkaillemme polku kohti vastuullisempaa ja parempaa End-to-end toimitusketjun kannattavuutta.

Toimipaikkamme on Innopoli 2, Otaniemi Espoo

Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo

Puhelin: +358 (0) 207 931 550
Sähköposti: info(at)planetlogistics.com