Musti Group on Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. Musti Groupin kattava tuotevalikoima tarjoaa ruokia ja tarvikkeita lemmikkien jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Verkkokaupan ja myymälälogistiikan globaalin toimitusketjun ratkaisut

Projektin tulokset
Musti Group on toteuttamassa toimitusketjun Master-suunnitelmaa, jolla mahdollistetaan kannattava kasvu ja palveluketjun erinomaisuus. Prosessin aikana Musti Group on ottanut käyttöön uuden keskusvaraston ja uudelleenjärjestänyt verkkokaupan sekä myymälälogistiikan globaalin toimitusketjunsa.

Projektin tausta ja sisältö

Musti Group kasvaa voimakkaasti lemmikkieläintarviketoimialalla. Yhtiön tavoitteena on kattava myymäläverkosto Skandinavian alueella, jossa se toimii Musti ja Mirri, Arken Zoo ja Musti myymäläketjuilla. Lyhyellä aikavälillä sen myymäläkanta on lähes kolminkertaistunut ja verkkokauppa kasvaa erittäin voimakkaasti.

PlaNet Logistics on toiminut Musti Groupin asiantuntijana sen liiketoimintaympäristön kehittyessä. Myymälätoimitusten ja verkkokaupan logistinen palvelumalli ja globaalin toimitusketjun rakenne on optimoitu kustannustehokkaaksi samalla minimoiden mm. syntyviä päästöjä.

Projektin toteutusvaiheessa PlaNet Logistics tuki Musti Grouppia uuden keskusvaraston käyttöönoton muutoksen hallinnassa sekä analysoi verkkokaupan logistiikkatoimijoiden SC suorituskykyä.

Musti Groupin projektiryhmä on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön. PlaNet Logisticsin jatkuva kyky sparrata toimitusketjua on johtanut aina uusiin kehityshankkeisiin.