vastuullisesti kohti parempaa kannattavuutta

Tuotannon tehostaminen ja toimitusketjun hallinta

Referenssimme ovat vahvat nopeasti liikkuvien kuluttajatavaroiden (FMCG) jakeluportaan ja valmistavan teollisuuden parissa.

Referenssit

Referenssimme ovat vahvat nopeasti liikkuvien kuluttajatavaroiden (FMCG) jakeluportaan ja valmistavan teollisuuden parissa. Hyvät tulokset perustuvat E2E toimitusketjun sekä tuotannon- ja logistiikanohjauksen syvälliseen ymmärrykseen. Toimitusketjun toimivuuden ja ketteryyden tärkeys on vain entisestään korostunut viime vuosien odottamattomien markkinamuutosten ja vastuullisten ilmastotavoitteiden takia.

Asiakkaittemme kannattavuus, vastuullisuus, toimitusvarmuus ja toimitusketjun johtamisen osaaminen ovat parantuneet merkittävästi kehityshankkeiden myötä. Viime vuosina olemme olleet mukana useissa mielenkiintoisissa globaalin verkoston sekä verkkokaupan logistiikan kehittämishankkeessa. Jaamme mielellämme ideoita ja ajatuksia kanssasi juuri sinua kiinnostavista kehitysteemoista. Olethan meihin yhteydessä niin kartoitetaan yhdessä mahdollisuutesi kohti parempaa toimitusketjun kannattavuutta ja vastuullisuutta.

Asiakkaitamme

hartwall

Case Hartwall

Toimitusketjun rakenne

Projektin tulokset:

Useiden projektien kokonaisvaikutuksella on pystytty optimoimaan ja tehostamaan koko tuotanto- ja toimitusketjua sekä samalla saamaan aikaan kustannussäästöjä. Tehdyt parannukset toteuttavat myös hyvin Hartwallin vastuullisuusstrategiaa ja ovat tuoneet selkeitä ympäristöhyötyjä vähentyneiden CO2 päästöjen  kautta.

karelia

Case Karelia

Tuotannon ohjaus

Valmistuotevarastojen määrä laski yli 50% palvelutason pysyessä ennallaan. Ensimmäisessä vaiheessa oli optimoitu tuotannon rakenne ja toteutettu muutos. Uuden rakenteen toimintamalli ja tuotannon ohjauksen periaatteet asettivat kovia vaatimuksia tuotannon suunnittelulle ja joustavuudelle.

Honkarakenne

Pääoman tuottavuus

Honkarakenne Oyj:n toimitusjohtaja tilinpäätöstiedotteen yhteydessä: ”Honkarakenteen koko vuoden nettotulos oli olosuhteisiin nähden hyvä. Konsernissa käynnistettiin tulosparannusohjelma, jonka tavoitteena oli saavuttaa vuositasolla 5 miljoonan euron tulosparannus. Tulosparannusohjelman ja samanaikaisesti tehtyjen myynnin vauhdittamistoimenpiteiden vaikutus oli 5,1 miljoonaa euroa, joten tulosparannusohjelman taloudelliset tavoitteet saavutettiin.”