vastuullisesti kohti parempaa kannattavuutta

Tuotannon tehostaminen ja toimitusketjun hallinta

Yli 300 projektissa olemme yhdessä asiakkaan kanssa kehittäneet
konkreettisia ja innovatiivisia logistiikan ja tuotannon tehostamisen ratkaisuja,
joilla on saavutettu merkittäviä kustannussäästöjä.

planet_logistics-toimitusketjun-optimointi

Tuotanto- ja jakeluverkoston optimointi

Rakenteen kokonaisvaltaisella optimoinnilla voidaan saavuttaa merkittävää kilpailuetua vastuullisuuden, toimittamisen laadun, riskienhallinnan ja kustannustehokkuuden näkökulmista. Palvelun tavoitteena on optimoida toimitusketjun rakenne ja priorisoida tarvittavat muutostoimenpiteet.

maapallo-musta
Toimitusketjun prosessit ja ohjaaminen - Master plan (1)

Toimitusketjun prosessit ja ohjaaminen

Toteutamme tuotannon toimintamallien, sisälogistiikan materiaalivirtojen sekä tilaus-toimitus prosessin kehittämisen Master-suunnitelmia. Onnistuneen hankkeen avulla sitoutetaan avainosaajat ja sidosryhmät muutokseen ja varmistetaan suunnitelmien toteutukseen vienti.

varasto-musta
planet_logistics-toimitusketjun-simulointi-ja-mittaaminen

Muutoksen jalkautus ja mittaaminen

Kehitämme ja vauhditamme toimitusketjun visuaalisen ja vuorovaikutteisen johtamisen prosesseja. Palveluumme kuuluvat asiakkaan nykyisen raportoinnin kehittäminen tai PlaNet BI Business Intelligencen palveluun siirtyminen. Autamme asiakasta varautumaan turbulentteihin markkinatilanteisiin sekä koulutamme asiakkaamme simuloimaan eri taktiikoita ja skenaarioita.

pc-musta

Työskentelytapamme

PlaNetin Johtolanka-prosessin avulla varmistetaan, että projekti tukee asiakkaan tavoitteita. Prosessissa kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa  ratkaisu,  jonka nopeaan jalkauttamiseen asiakas sitoutuu.

  1. Nykyisen toiminnan analysointi
  2. Arviointi & päätelmät
  3. Ratkaisujen muodostus
  4. Toteutus
  5. Tulosten mittaus ja arviointi

Ota yhteyttä

PlaNet Logistics on tuotannon ja toimitusketjun kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme painottuvat toimialoille, joilla nopea toimitusrytmi ja taito johtaa toimitusketjua ovat elinehtoja. Asiakkaidemme keskeisimpiä haasteita ovat kannattavuuden ja toimitusvarmuuden jatkuva parantaminen alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.